Tapétázás

  1. Szobafestő Budapest Kezdőlap
  2. $
  3. Szobafestés Tapétázás

A tapéta hosszú múltra visszatekintő burkolóeszköz. Már az Esterházyak is előszeretettel borították vele kastélyaik belsejét a fali „padlószőnyeggel”, hogy elegáns, különleges atmoszférát hozzanak létre. Manapság már tapéták ezreiből választhat, nem kell sem egyetlen színhez, sem a sima felülethez ragaszkodnia, ha új designnal ruházná fel a helyiséget.

Hívjon bizalommal, hétvégén is!
Sáfrán László szobafestő +3670 588 92 90

Tapéta: izgalmas alternatíva a szobafestésre.

A tapétázás folyamata dióhéjban

Mennyezet szobafestése (!)
Régi tapéta eltávolítása, leoldása
Falak átvizsgálása, szennyeződések eltávolítása, penészmentesítés
Fal előkészítése (glettelés, fal alapozása)
Ragasztó előkészítése
Tapéta felhelyezése (optimálisan 10-25°C között)
Száradás

A munkafolyamat minden lépésére egyformán ügyelni kell, ez ugyanis a kulcs a jól tapadó, tökéletesen illeszkedő tapétához! Amennyiben szeretné a tapétázást megbízható, igényes szobafestő kezében tudni, hívjon bizalommal: 0670 588 92 90

Szobafestés és tapétázás árainkat ITT találja.

Referenciák

Szobafestés, tapétázás úgy, ahogy azt az igazán profik csinálják. Sokan úgy gondolják, a tapétázás egy rendkívül egyszerű művelet, azonban ha szeretnénk, hogy a végeredmény tökéletes legyen, érdemes inkább ezt is szakértőkre bízni. Referencia munkáink között nem véletlenül jutott előkelő hely azoknak a szobafestési, tapétázási megbízásoknak, ahol a például mintás tapétákkal dolgoztunk. Ezek felhelyezése különösen nagy odafigyelést, fokozott precizitást igényel, mert a mintáknak tökéletesen kell passzolniuk, illeszkedniük, hogy valóban esztétikus, szemet gyönyörködtető legyen az összhatás. Hívjon, ha segíthetünk!

8 + 6 =