Szolgáltatások

Beázás javítást, penészmentesítést, bontási munkálatokat-hulladék elszállítással, illetve mázolás és lazúrozási munkák, anyagbeszerzés kedvező árú boltoktól..

Szobafestő szolgáltatásaink igénybe vehetőek Budapesten, és környékén.

Árajánlatot állapot és felület felmérése után adunk, nálunk ez ingyenes, kötelezettséggel nem jár!

A felmérés alkalmával miközben átbeszéljük az ön egyedi igényeit, részletes árajánlatot küldünk önnek, mely tartalmazza a részletes anyagköltséget, valamint munkadíjat is.

Árajánlatunk mindig az ön igényeit figyelembe véve készül természetesen a felhasznált anyagok legjobb Ár-Érték arányával.

Munkáinkat kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával végezzük, mivel mi tudjuk, hogy minőségi munka, csak minőségi alapanyagok felhasználásával érhető el.

Anyag beszerzését ingyenesen biztosítjuk a legkedvezőbb árú budapesti festékboltoktól.

Anyagbeszerzés

Felesleges arra időt és energiát pazarolnia, hogy a piac feltérképezéstől kezdve, az árak összevetésén keresztül, a szobafestéshez szükséges anyagokat önállóan szerezze be. Kapcsolatban állunk a legnagyobb festékboltokkal, festőanyag- és tapétaforgalmazókkal, így Ön kedvezményes áron juthat hozzá az alapanyagokhoz. A szállításról természetesen szintén mi gondoskodunk.

Szobafestés, beltéri festés

Az ügyes szobafestő szinte észrevétlenül, mégis eredményesen dolgozik: vigyáz a környezetre, a bútorok, padló tisztaságára és mindig kihozza a helyiség adottságaiból a maximumot, miközben végig arra törekszik, hogy a sokféle, szobafestéshez kapcsolódó munkafolyamatot (felületképzés, impregnálás, esetleges beázás és penészesedés kezelése, mázolás, csiszolás) a lehető legalaposabban vigye véghez.

Meszelés

Az interneten megannyi technika és alapanyag-kombináció kering a meszeléssel kapcsolatban. Ha biztosra akar menni, bízza ránk a meszelést. A meszelés hozzáértést igénylő feladat, melyhez szintén érdemes tapasztalt szobafestőt hívni.

Penészmentesítés

A nem elég alapos falkezelés, valamint a lakás nem megfelelő szellőzése, a túl magas páratartalom gyakran penészedést okoz. A szobafestési folyamatot ezért szükség esetén a penész szakszerű eltávolításával kezdjük, illetve penészgátló falfestéket alkalmazunk a nedvesedésre hajlamos falfelületeknél.

Tisztasági festés

Dohányos van a lakásban? A gyerek festővászonként tekint a falakra? Tudta, hogy egy egyszerű, gyors tisztasági festés jelentősen javíthat a helyiség légkörén, ezzel együtt pedig a lakók közérzetén is? A falak fakulásán, bepiszkolódásán könnyedén segítünk: néhány réteg festék, pár munkaóra, és a helyiség régi fényében ragyog. Figyelem! A tisztasági festés nem egyenlő a meszeléssel, hiszen akár a szín felfrissítését is kérheti!

Dekor falfestés

Képek, poszterek helyett próbálja ki a divatos dekor falfestést, mellyel teljesen egyedivé alakíthatja az adott helyiséget. Legyen szó geometriai mintákról, vagy aprólékos, festmény-szerű képekről, profi kivitelezést ígérünk, mely maradandó, valamint jól illeszkedik a szoba, étkező, üzlethelyiség vagy akár étterem hangulatába.

Tapétázás

Ha a szobafestést túlságosan hosszadalmasnak találja, és a lehető legrövidebb idő alatt szeretne csinos falakat kapni, kérjen ajánlatot tapétázásra. Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő színű, mintázatú vagy tapintású tapétát, (vagy akár tapétákat), és a falfelület kezelése után (fal csiszolása, porlekötés, aljzattapéta) gondoskodunk a tapéta szakszerű felhelyezéséről is.

Lakkozás, lazúrozás, kerítésfestés

Forduljon hozzánk, ha nyílászárói elöregedtek, a fémkerítés pedig felújításra szorul: újszerűre „rehabilitáljuk” azokat, legyen szó fa, fém, vagy akár vakolt felületről. További részletek: Lakkozás, lazúrozás, kerítésfestés

Dryvit munkák

A külső szigetelés igen fontos lépés a kényelmes és gazdaságos otthon kialakításában. A dryvit szigeteléssel a ház külseje is felfrissül, valamint csökken a hőveszteség. Fontos, hogy a munka megbízható hőszigetelő rendszerrel történjen, a felszerelést pedig érdemes profi szobafestő csapatra bízni.

Amit mi nyújtunk Önnek

  • Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanács adás, és személyre szabott, részletes árajánlat készítés
  • Anyagbeszerzés, kiszállítás: Igény szerint vállaljuk a munkálatokhoz szükséges anyagok kedvező áron történő beszerzését és kiszállítását.
  • Szakszerű, minőségi és precíz kivitelezés pontos határidőkkel, csúszás nélkül
  • Tisztaság munka közben és után
  • Garancia
  • Kedvező árak

12 + 2 =