Szobafestés

Ha szobafestésre, tapétázásra kerül a sor, fontos, hogy olyan korrekt szakembereket válasszon, akik minden szempontból felelősségteljes és jó munkát végeznek. Szolgáltatásunk keretében gyors kiszállással és pontos érkezéssel vállaljuk családi házak vagy lakások teljes körű festését és tapétázását. Ha minket választ, biztos lehet a csendes, precíz munkavégzésben és egyedi igényei figyelembevételében.

Hívjon bizalommal, hétvégén is!
Sáfrán László szobafestő +3670 588 92 90

Milyen munkákat vállalunk?

– Kisebb vagy nagyobb festési munkák elvégzése
– Lakások, házak, irodák, lépcsőházak festése
– Tisztasági festés
– Több rétegű festés faljavítással
– Teljes körű tapétázás

Szobafestés-tapétázás – a munka menete
Cégünk jó ár-érték aránnyal dolgozik, aminek az alapja az igények és lehetőségek alapos felmérése. Mi sosem dobálódzunk összegekkel vakon – az árat kizárólag helyszíni felmérés után állapítjuk meg, amelynek során lemérjük a falfelületeket, egyeztetünk, mekkora mértékben szükséges glettelésre, faljavításra számítani, illetve megbeszéljük, hogy milyen típusú termékekkel végezzük el a munkát. Az árajánlat elfogadása után időpontot egyeztetünk, amelyhez minden esetben tartjuk magunkat.
Tudjuk, hogy egy lakásfelújítás, de még az egyszerű szobafestés-tapétázás is sok kellemetlenséget okozhat az ember mindennapjaiban, ezért fontos számunkra, hogy a lehető legkisebb felfordulást okozzunk. A munka megkezdése előtt letakarjuk a bútorokat, illetve a padlót, megvédve lakását a portól és a lecsöppenő festéktől, ragasztótól.

Mire számíthat?
– Ingyenes helyszíni felmérés és konzultáció
– Időpontegyeztetés
– Pontos érkezés és időre leadott munka
– Tiszta falak és padlók

Szobafestés-tapétázás Budapesten

rendelkeznek. Ha festőt keres Budapesten, biztos lehet benne, hogy olyan embereket fogad otthonában, akik igényes munkát végeznek, diszkrétek, és adnak a környezetükre.

Korrekt festő Budapesten? Igenis lehetséges! Tekintse meg szobafestés-tapétázás árainkat, és egyeztessünk a részletekről! 

3 + 12 =