Lépcsőház festés – mert nem mindegy, milyen falak fogadják

  1. Szobafestő Budapest Kezdőlap
  2. $
  3. Lépcsőház festés
Bármilyen ingatlan értéke növelhető azzal, ha frissen festett, de legalábbis megfelelő állapotban vannak a falak. Társasházak esetében sem elhanyagolandó, hogy bizonyos időközönként lépcsőház festésre is áldozzon a lakóközösség. Mivel ez egy olyan közlekedő tér, amit napi rendszerességgel többen is használnak, ezért kifejezetten ajánlatos erre is odafigyelni. Soha nem jó érzés egy olyan lépcsőházba belépni, ahol a falak repedezettek és sárgásak, a festék lepattogzott, egészségügyi okokból pedig a penészes falaktól is lényeges mielőbb megszabadulni. Profi csapatunknak lépcsőház festésben is nagy tapasztalata van.

Hívjon bizalommal, hétvégén is!
Sáfrán László szobafestő +3670 588 92 90

Lépcsőház festés

A lépcsőház festés gyakorlatilag ugyanúgy zajlik, mint más terek festése, csupán az emeletek függvényében több/kevesebb idő alatt lehet végezni vele. Lépcsőházi falak esetében is nagyon fontos, hogy a tulajdonképpeni munka megkezdése előtt, alaposan felmérjük a falak aktuális állapotát, mert azt minden valamire való szobafestő tudja, hogy a végeredmény akkor lesz hibátlan, ha a falfesték megfelelő alapra kerül. Így tapad meg csak tökéletesen a festék, és így lesz a munka hosszú élettartamú, minőségi, amire évek múltán is jó lesz ránézni. Viszont ha a fal alapból nincs jó állapotban, ha sok rajta az egyenetlenség, repedés, előbb mindenképp a glettelési, csiszolási munkákat kell elvégezni.
De az sem mindegy, hogy milyen színű festék kerül a falakra. Mivel a lépcsőházi folyosók sok esetben szűkösek, sötétek, ezért egy jó színválasztással akár optikailag nagyobbíthatjuk és világosabbá is tehetjük a tereket.

Profi szobafestő Budapesten akad jó pár, ám mi nem csak minőségi munkát végzünk, de az áraink is rendkívül jutányosak. Érdeklődjön!

Referenciák

Referencia munkáink között természetesen helyet kaptak a lépcsőház festési megbízásaink is, amiket szintén nagyfokú pontossággal és szakértelemmel végzünk. Gyors és minőségi társasházi, lépcsőházi festési szolgáltatásunkban garantáltan nem fog csalódni. Köztudott, hogy egy jó állapotú, tiszta, rendezett és karbantartott lépcsőház magának az ingatlannak az értékét is megemeli, ezért érdemes mielőbb belevágni a társasházak kopottas, penészes falainak megújításába. Érdeklődjön lépcsőház festés szolgáltatásunkról!

8 + 1 =