Homlokzat festés profiktól

A homlokzat festése egy-egy ház felújításának egyik legfontosabb része, hiszen a homlokzat az, ami a legfeltűnőbb egy ház megjelenésében. Egy szép homlokzat karaktert és stílust ad az épületnek, valamint növeli annak értékét is. A homlokzat festés ugyanakkor nem csupán annak esztétikai szerepe miatt fontos, hanem funkcionális szempontból is. A homlokzat védi az épületet a környezeti károkkal szemben, illetve szigetelő hatása is van, így nem mindegy, hogy milyen technológiát, anyagokat, illetve szakembereket alkalmaz az ember a munka kivitelezésére.

Hívjon bizalommal, hétvégén is!
Sáfrán László szobafestő +3670 588 92 90

Homlokzat festés

A homlokzat festés módjának kiválasztásánál figyelembe kell venni a környezeti szempontokat, hiszen a különböző anyagok és technológiák másképp viselkednek eltérő páratartalom és levegőszennyezettség esetén. Mi a legmodernebb technikákat és alapanyagokat használjuk, így új homlokzata hosszú ideig ellenáll majd az időjárással, illetve a gépjárművek és fűtésrendszerek kibocsátotta szennyeződésekkel szemben is.

Homlokzat festés tartós végeredménnyel

Ahhoz, hogy kifogástalanul szép és tartós legyen a felújított homlokzat, elengedhetetlen a szakszerű, precíz munka. A megfelelő anyagok kiválasztásához éppen ezért minden esetben pontos helyszíni felmérést végzünk. Legyen szó meszes vakolatok átfedésére szolgáló mészfestésről, hőszigetelő rendszereket hatékonyan lefedni képes szilikát festékről vagy éppen színes homlokzatokhoz használt szilikon festékről, szakembereink garantálják a hibátlan végeredményt.

Homlokzati festésen gondolkodik vagy szobafestőt keres Budapesten? Keressen minket bizalommal!

Referenciák

Nem csak beltéri munkákat vállalunk, hanem bátran fordulhat hozzánk például homlokzat festés kapcsán is. Referenciáink között homlokzat festés után készült képeket is talál, hogy a saját szemével is megbizonyosodhasson arról, hogy professzionális, alapos munkát végzünk. Nem csak megfizethető szolgáltatásokat nyújtunk, de minőségi munkát is garantálunk. Így ha kültéri segítségre, homlokzat festésre van szüksége, kérje árajánlatunkat, illetve telefonáljon, hogy egyeztethessünk a személyes helyszíni felmérésről!

11 + 1 =