Lépcsőház festés – mert nem mindegy, milyen falak fogadják

  1. Szobafestő Budapest Kezdőlap
  2. $
  3. Lépcsőház festés
Bármilyen ingatlan értéke növelhető azzal, ha frissen festett, de legalábbis megfelelő állapotban vannak a falak. Társasházak esetében sem elhanyagolandó, hogy bizonyos időközönként lépcsőház festésre is áldozzon a lakóközösség. Mivel ez egy olyan közlekedő tér, amit napi rendszerességgel többen is használnak, ezért kifejezetten ajánlatos erre is odafigyelni. Soha nem jó érzés egy olyan lépcsőházba belépni, ahol a falak repedezettek és sárgásak, a festék lepattogzott, egészségügyi okokból pedig a penészes falaktól is lényeges mielőbb megszabadulni. Profi csapatunknak lépcsőház festésben is nagy tapasztalata van.

Hívjon bizalommal, hétvégén is!
Sáfrán László szobafestő +3670 588 92 90

Lépcsőház festés

A lépcsőház festés gyakorlatilag ugyanúgy zajlik, mint más terek festése, csupán az emeletek függvényében több/kevesebb idő alatt lehet végezni vele. Lépcsőházi falak esetében is nagyon fontos, hogy a tulajdonképpeni munka megkezdése előtt, alaposan felmérjük a falak aktuális állapotát, mert azt minden valamire való szobafestő tudja, hogy a végeredmény akkor lesz hibátlan, ha a falfesték megfelelő alapra kerül. Így tapad meg csak tökéletesen a festék, és így lesz a munka hosszú élettartamú, minőségi, amire évek múltán is jó lesz ránézni. Viszont ha a fal alapból nincs jó állapotban, ha sok rajta az egyenetlenség, repedés, előbb mindenképp a glettelési, csiszolási munkákat kell elvégezni.
De az sem mindegy, hogy milyen színű festék kerül a falakra. Mivel a lépcsőházi folyosók sok esetben szűkösek, sötétek, ezért egy jó színválasztással akár optikailag nagyobbíthatjuk és világosabbá is tehetjük a tereket.

Profi szobafestő Budapesten akad jó pár, ám mi nem csak minőségi munkát végzünk, de az áraink is rendkívül jutányosak. Érdeklődjön!

Referenciák

2 + 1 =